GLAZBA ZA POSLOVNE DOMJENKE

Glazba za poslovne domjenke najbolje će pokazati kakav stil i poslovnu kulturu njegujete u svom poslovanju jer poslovni domjenak služi prvenstveno Vašoj promidžbi. Neovisno o tome radite li domjenak za svoje zaposlenike ili poslovne partnere, osnovna svrha mu je stvoriti sliku odgovornog i profesionalnog poslodavca koji prodaje pažnju svom timu. A glazba je ono čega će se svi sjećati nakon domjenka.

Kada razmišljate o tome kakvu glazbu želite za domjenak važno je odlučiti treba li vam glazba specifično za zabavu ili kao ugodna pozadina koja samo prati glavna događanja na domjenku.

  • Trebate li jedan stil glazbe na početku a nešto sasvim drugačije malo kasnije?

  • Očekujete li od posjetitelja da se umrežavaju i razgovaraju o poslu ili su ovdje samo da se zabave?

  • Kakvu atmosferu želite na domjenku?

Kada se pomisli na poslovni domjenak ili neki drugi korporativni event, uglavnom se misli na poslovne partnere koji će doći u odjelima i večernjim haljinama. Glazba koja se očekuje na takvim događajima mora biti profesionalna i prilagodljiva atmosferi. Gostima treba biti ugodna pozadina sastavljena od poznatih međunarodnih i domaćih hitova a opet taman takve glasnoće da mogu bez poteškoća voditi poslovne ili neobavezna razgovore.

Poslovni domjenak po svojoj strukturi podrazumijeva da će glazbu izvoditi profesionalni bend. Najbolje je izabrati bend koji se specijalizirao za takve vrste korporativnih evenata jer ne može svaki bend biti ugodna pozadina duže vrijeme bez da pogrešnim izborom glazbe počne odvlačiti pažnju gostiju. To ne znači da i kvalitetan DJ nije dobar izbor, no zapitajte se kojih poslovnih domjenaka na kojima ste bili se bolje sjećate; onih sa živom glazbom ili DJ-om?

Glazba na poslovnom domjenku je najvažniji faktor za održavanje dobre atmosfere. Nije bitno radi li se o velikom eventu ili samo večeri za nekoliko partnera, ključno je imati dobar i kvalitetan bend. Dobar bend će birati glazbu tako da cijelo vrijeme održava dobar ugođaj. Izbor glazbe za poslovni domjenak može biti iz raznih stilova poput laganog rocka, jazza, bluesa ili jednostavnih slobodnih improvizacija poznatih hitova pretvorenih u lagane instrumentale idealne za pozadinu.

Nemojmo zaboraviti da iskusan frontman benda može biti od velike pomoći ako je potrebno voditi domjenak ili procijeniti što napraviti slijedeće. Ponekad se i iskusnim menadžerima dogodi da organiziraju poslovni domjenak na izvrsnoj lokaciji, fenomenalnim cateringom čak i naprave dobar popis pjesama za bend, a opet atmosfera bude loša. Tada vam je najbolja pomoć sam bend specijaliziran za glazbu za poslovne domjenke.

Obratite nam se s povjerenjem.